Respect voor alleenstaande mama’s24 april 2015

Ik ben nog geen week alleen (vriendlief zit lekker in Egypte) maar ik ben nu al zeer onder de indruk van alle alleenstaande en werkende mama’s. Met 4 dagen werken, 4 dagen mini-me naar oppasadresjes brengen en een huishouden is het behoorlijk aanpoten.

Waar is de me-time?

Om een beetje een beeld te geven van mijn dagen (zonder compleet te zijn!);

Wakker worden – Aankleden – Broodje/flesje klaarmaken beneden en tegelijkertijd de vaatwasser uitruimen- Mini-me uit bed halen – Aankleden – Broodje en flesje geven – Zelf tussendoor wat eten – Jassen aan – Mini-me naar opvangadresje brengen – Werken – (Extra optie; Boodschappen doen) Mini-me weer ophalen van het opvangadresje – Koken – Eten – Mini-me badderen – Avondfles Mini-me geven – Mini-me naar bed – Eindelijk me-time.

Ohnee……

Tafel opruimen – Speelgoed in de box gooien (handig opbergsysteem zo’n box!) – Vaatwasser inruimen – Kleertjes Mini-me klaarleggen volgende dag – (Extra optie; Stofzuigen) – Keuze-optie: Wasje draaien of wasje opvouwen en opbergen – (Extra optie; Administratie).

KLAAR! Eindelijk kan ik op de bank ploffen. Tijd voor me-time! Zóóóó moe, ik wil slapen…..En moe sjok ik richting bed……

Me-time cadeau doen

Mijn verjaardagscadeau voor mijn “alleenstaande-en-werkende-mama-vriendin” is een aantal uurtjes oppas, zodat ze een beetje me-time heeft! Wat heb ik daar nu al veel behoefte aan. Respect voor alle mama’s die het helemaal in hun eentje moeten doen!

Geen reacties

Geef een reactie