Janneke

Dertiger – Mama van een ondeugend dochtertje (5-2014) en een heerlijk mannetje (3-2017) – Verliefd op vriendlief Roderik – Online marketing dame – Gek op het maken van verre reizen – Dromend van een groot gezin – Ambitieus in het leven – Fotografie als hobby, maar heb daar nooit de tijd voor – Een fashionista ‘in my dreams’ – Yoga, als het mij uitkomt – Altijd optimistisch.

 

 

Onderwerpen Zsa Zsa Zsu

Op mijn blog schrijf ik over mijn meest favoriete onderwerpen waar ik het uren over kan hebben; het maken van (verre) reizen, het opvoeden van twee eigenwijze kinderen, mijn dromen over de toekomst & de zoektocht naar een gezond en energiek leven. Ik geef graag tips en ik hoor ook graag de mening van anderen. Wees dus vooral niet te zuinig met het geven van reacties!

 

 

Waarom de naam ‘Zsa Zsa Zsu’?

Toen Sex and the City nog helemaal hip & happening was, heeft Carrie (de hoofdrolspeelster, voor de mensen die geen idee hebben waar ik het over heb) eens de term ‘Zsa Zsa Zsu’ gebruikt in een gesprek met haar vriendinnen. Ze bedoelde hiermee dat gevoeletje dat je krijgt als je ergens heel blij van wordt, that sort of butterflies feeling. Deze term is bij mij altijd blijven hangen. Ik ben gek op het ‘Zsa Zsa Zsu-gevoel’; de liefde, een gave reis in het vooruitzicht, nieuwe hakken, het geschater van minimensjes, schrijven, mooie fotografie, het kan van alles zijn. Van schrijven word ik altijd blij en daarom de naam ‘Zsa Zsa Zsu’.

 

 

Contact opnemen

Wil je contact met mij opnemen? Dan kan dit via info(at)zsa-zsa-zsu.nl