Let’s go Down Under!16 september 2015

Na een aantal keer heen en weer gemaild te hebben met onze reisadviseur, is het nu zover; We hebben een akkoord gegeven voor de Australië offerte! Het staat nu vast, de datum is geprikt, de route is bekend, de reis gaat echt plaatsvinden!

Wat ontzettend spannend vind ik dit!

 

Lay back & enjoy

Onze reisadviseur van Tenzing Travel, Freek, heeft ons een prachtig plan opgestuurd waarbij we veel van Australië kunnen zien en tegelijkertijd alles in een relaxed tempo kunnen doen. Een ambitieus plan is ook niet haalbaar met een klein kind. Zodra je ergens een tijd aan gaat hangen, hebben die kleine mensjes dat altijd direct door en gaan ze er volledig tegenin. Juist om het je onmogelijk te maken om op tijd te komen. Dus voor deze reis geldt; geen gehaast, we willen de ‘laid back’ cultuur ten volle meemaken. Geen strakke planning

Hadden we voor onze Thailand reis slechts enkele nachten van tevoren geboekt met het idee; we zien wel waar we blijven hangen en waar we morgen naartoe willen, is Australië al iets meer gekaderd. Ik vind het nu juist wel fijn dat alles in grote lijnen geregeld is. Ik heb zelf geen tijd om een planning te maken en me er volledig in te verdiepen en het was daarom erg prettig dat Freek ons hierin kon adviseren. Ook met het oog op Olivia. Wat is wel de moeite waard om te zien en wat minder?

Auto vs Camper

De eerste maand gaan we met een auto een gedeelte reizen en zijn alle hotelovernachtingen al vastgelegd. Soms zijn we ergens 1 nachts, soms 2 nachten en we rijden een beperkt aantal kilometers per dag. De tweede maand hebben we alle vrijheid met onze camper, als we uiteindelijk maar na 4 weken op onze eindbestemming zijn voor het inleveren van de camper en onze terugvlucht. Wat we gaan doen die 4 weken? Nog geen idee. Daar ga ik mij de komende maanden eens rustig in verdiepen.

Mijn hemel, we gaan dit echt doen!

 

Geen reacties

Geef een reactie