Het complot van mijn feeders26 november 2016

Van alles probeer ik om deze zwangerschap een beetje fit, gezond en energiek door te komen. Het gaat me redelijk goed af, al heb ik één mega groot struikelblok; Roderik. Onder die leuke lach en vrolijke krullen schuilt namelijk een heel ander mens. Ja mensen, dit kan als een schok ervaren worden.

Vriend als undercover feeder

Ik ben er sinds deze week namelijk achter dat ik een feeder als vriend heb. Voor mensen die niet weten wat een feeder is; Een feeder is iemand die zijn partner vetmest. In overleg met Sinterklaas heeft hij namelijk besloten dat ik een lief mens ben geweest dit jaar, dus vind ik te pas en te onpas chocoladeletters. Ik heb inmiddels mijn hele naam (Janneke Johanne Helena Lievaart) al vijf keer opgegeten aan deze ondingen.

Het is een complot

Nu ik erover nadenk; volgens is het gewoon één groot complot; Op mijn werk wordt opeens het gehele assortiment aan chocoladekoek ingekocht. Het was voorheen echt niet mogelijk om uit vier verschillende soorten te kiezen hoor! En waar komt die pot drop ineens vandaan? Ohja, dat vindt die collega zo lekker. Waarom staat die pot dan op MIJN bureau terwijl zij boven zit?! Juist, ook feeders.

Smoesjes van iedereen

Het is een complot en ik ben het slachtoffer, dat zal voor iedereen nu wel zo klaar als een klontje zijn. Mijn vriendinnen kan ik hier ook niet in vertrouwen, had ik toch wat meer van verwacht. Zij doen net zo hard mee. Dit jaar werd er opeens een high tea georganiseerd met wel 19 soorten cake, gebak, soesjes, diverse soorten slagroom enz. Jaja, zogenaamd als verrassing voor een andere vriendin, maar ondertussen. Ik zag ze wel kijken hoe ik alles op probeerde te krijgen, stelletje feeders. Want dat zie ik dan wel weer als een belangrijke taak; alles moet op. En het liefst zo snel mogelijk, dan is die drang ook maar alvast weg. Kan ik daarna gewoon rustig zitten….uitbuiken enzo.

Onderduiken

Misschien moet ik wel onderduiken. Tot mijn bevalling gewoon ineens verdwijnen. Kan niemand mij volmesten. Dikker word ik toch wel, geen probleem, maar 15 kilo extra aan chocola, koek, chips en taart vind ik wel wat overdreven. Lekker verschuilen met wortels, noten en appels ofzo. Dan skip ik verder Sinterklaas en Kerst, want al die verleidingen kan ik toch niet weerstaan. Maar ja, of het dan een heel gezellige periode gaat worden? Zonder al mijn lieve feeders in de buurt? Misschien toch maar niet, want al die kilo’s aan leuke mensen kan ik helemaal niet missen.

 

Geen reacties

Geef een reactie