Beach driving Fraser Island

Off road on Fraser Island06 maart 2016

Wat een fantastisch tripje hebben we gemaakt naar Fraser Island, het grootste zandeiland ter wereld. Met een heel klein vliegtuigje (best spannend) vlogen we in 15 minuutjes naar dit mooie eiland. Om niet al teveel als yuppen te klinken, het vervoer per boot was uiteindelijk duurder, vandaar de keuze voor een private jet. Daarnaast was dit natuurlijk ook veel gaver!

Na een mooie landing op het strand, kregen we onze 4×4 en konden we scheurend over het strand het eiland verkennen. De ‘snelweg’ is het strand en de rest van de wegen over het eiland zijn een behoorlijke uitdaging. Alleen maar diep mul zand en rotsen, waar ook 4×4 wagens soms wat moeite mee hebben. Roderik heeft zelfs een andere auto moeten helpen die was vastgeraakt.

Naast het scheuren, crossen en spinnen met de auto, hebben we natuurlijk ook veel van de bijzonderheden van Fraser Island gezien. Zo hebben we onder andere door een kraakheldere beek (Eli Creek) gelopen, The Maheno shipwreck bekeken, zijn we bang gemaakt voor dingo’s vanwege de tientallen borden hierover (Let op uw kinderen!), het regenwoud ontdekt en het prachtige Lake McKenzie gezien.

Maar het meest gave volgens Roderik was toch wel de vlucht erheen en het rijden met de auto : )

3 Reacties
 • Ben
  Geplaatst op 11:45h, 06 maart Beantwoorden

  Cool man!!

 • Annabelle
  Geplaatst op 21:14h, 06 maart Beantwoorden

  Heerlijk!!!! Wat is het mooi he?!? Op dat stukje Australië ben ik verliefd geworden! 😉 geniet lieverds!! Xxx

 • dennis van der noll
  Geplaatst op 08:51h, 08 maart Beantwoorden

  De mooie herinneringen komen weer boven bij het lezen van jullie verhalen….geniet er nog lekker van!!!

Geef een reactie