Mijn zwangerschapsshoot (mét korting)18 december 2016

Oh, wat ben ik blij met mijn zwangerschapshoot van drie weken geleden! Dit weekend heb ik alle foto’s ontvangen en ik kan niet geloven dat dit gezinnetje helemaal van mij is. Dat dit mijn leven is. Dat ik iedere dag met deze twee mooie mensen mag leven. Mijn lievelingsmensen. En dat er gewoon nog een klein exemplaartje onderweg is! Zo trots en zo blij.

Zie hieronder het resultaat waar ik echt heel blij mee ben!

Korting

Wil jij ook zo’n mooie shoot bij een erg leuke fotografe? Ga dan naar de site van IN-Fotodesign en krijg met de code ‘Zsa Zsa Zsu’ 10 euro korting op een shoot! Ze heeft ook cadeaubonnen; volgens mij het leukste kerstcadeau wat je kan krijgen.

Veel dank aan De Smaeckkamer dat ik op hun prachtige locatie foto’s mocht maken!

 

Fotografie: Ilse Naafs IN-Fotodesign

Locatie: De Smaeckkamer in Beverwijk

Geen reacties

Geef een reactie