Mijn kerel over; Zsa Zsa Zsu23 januari 2016

Voor ik hier zo nu en dan wat van mij laat horen, zal ik mij eerst even kort voorstellen: Ik ben Roderik, 35 jaar jong en vijf jaar samen met Janneke. Trotse vader van een kleine draak, Bourgondiër, ik werk bij een bank en ik heb net als Janneke een eigen website; Happy Dandy. Een site met accessoires voor de stijlbewuste man. Begonnen als één grote grap want we moeten het leven niet al te serieus nemen, toch?

Allebei dus een site

De site van Janneke staat nu vier weekjes live en het heeft een hele tijd geduurd voordat het stond. Janneke is (te) kritisch, (te) pietluttig en is zeer (te) perfectionistisch van aard dus de laatste 10% zijn altijd het belangrijkste bij haar (terwijl ik bij 80% al meer dan tevreden ben). Het creëren van de site heeft dus echt bloed, zweet en heel veel Chardonnay gekost. Des te trotser ben ik dat Janneke ‘gewoon’ live is gegaan en wel ziet waar het schip strandt. Ik wens mijn kritische perfectionistische pietlutje vooral verschrikkelijk veel plezier bij het schrijven van haar verhalen.

Daarnaast zal ik af en toe een blog schrijven om een kijkje achter de schermen te geven.

Groet Roderik

 

Tags:
Geen reacties

Geef een reactie