Mijn kerel over: De kangoeroe, pure marketing13 februari 2016

Damn, wat zijn die Australiërs slim. Al van kinds af aan ben ik opgegroeid met kangoeroes en koala’s. ‘Skippy’ en ‘Ovide en zijn vriendjes (Ko, A en La)’ waren een vaste prik op de zaterdagochtend (ja, ik ben nog van voor Telekids). Al die tijd heb ik gedacht dat die dieren hier te vinden waren. Al die tijd heb ik naar Australië gewild om ze in het echt te zien. Kom ik even bedrogen uit!

Een week in Australië

We zijn nu ruim anderhalve week in Australië. Gisteren zag ik de eerste kolala (zoals Olivia ze noemt) lui zittend in een boom. Heel lui, want 24 uur later zat hij er nog steeds. Maar een kangoeroe? Volgens mij is dat gewoon een heel goede marketing stunt van Australië. Het is ook een gek verzonnen dier. Een soort knaagdier meets basketballer. Wie gelooft dat nou? Nou, ik inmiddels niet meer. Honderden ‘Watch out, kangaroo’-borden gezien, maar nog geen enkele springende rat gezien. Niks, nakkes, nada.

Ik geloof ik er niet meer in. Ik ga mijn geld terugvragen…

 

1Reactie
  • Merel de Vries
    Geplaatst op 09:51h, 15 februari Beantwoorden

    hahahaha te grappig, ik zag mijn kangaroo vorig jaar pas na 2 weken!!! Als je eenmaal in de kangaroozone bent, zijn ze niet meer weg te slaan! tip: rij tegen zonsondergang een stukje (heel langzaam, dat wel als je geen platte wilt!)

Geef een reactie