Mijn kerel over; Australië27 januari 2016

Nog een paar dagen en dan gaan we. Op naar Australië. Twee maanden lang zijn we met z’n drietjes in een ander land, ander klimaat, mooie omgevingen en zon. Janneke is natuurlijk de drijvende kracht achter deze reis. Ik vind alles leuk en wil alles doen, maar ik ben een chaoot, zie soms één of twee beren op de weg en ik plan vrij weinig. Had ik al gezegd dat ik financieel zo onhandig ben dat ik zelfs niet eens kan sparen voor een reis naar Texel (best knap, te weten dat ik bij een bank werk)?

Bovenstaande is natuurlijk de beste combinatie voor zo’n lange, mooie, dure reis waarvoor gespaard moet worden…. Met andere woorden: Als het aan mij had gelegen, zou Australië altijd een mooie droom blijven die nooit uit zou komen. Maarrrr, het gaat toch echt gebeuren en het is nu aftellen geblazen. Dankzij Janneke. Wat dat betreft zijn wíj namelijk wel weer een goede combinatie.

Roderik

 

Geen reacties

Geef een reactie