Lang weekend zonder kind mét vrienden15 oktober 2015

Wat een heerlijk vooruitzicht! Morgen vertrekken Roderik en ik samen met 6 vrienden voor een lang weekend naar Italië. Zonder kinderen. Alleen maar volwassenen bij elkaar, goede gesprekken, lachen, lang tafelen en genieten.

Niet om 6.30 mijn bed uit, Nijntje liedjes zingen, continu om me heen kijken of Olivia niet op een tafeltje klimt, kaarsvet eet of honing in haar haar smeert. Ik hoef alleen maar op mezelf te letten. En misschien aan het eind van de avond op een dronken vriend(in).

Maar….ik ga haar toch wel verschrikkelijk missen. Het zijn maar 4 dagen, maar aan de andere kant; 4 dagen!! Misschien wil ik na 2 dagen juist wel heel graag een Nijntje liedje zingen om 6.30 uur… Ik weet echter niet of vriendlief daar op zit te wachten als hij wakker wordt.

Vandaag was ik vrij en heb ik toch net iets meer van haar genoten en iets meer naar haar gekeken dan normaal. Dat kleine meisje is toch een soort ledemaat van me geworden. Ik kan niet meer zonder. WIL ook niet meer zonder. Zij is zo’n enorm onderdeel van mijn leven, echt onderdeel van mij. Net zoals ik 2 armen heb, heb ik haar.

Maar niet aankomende dagen. 4 stellen samen in Italië, het gaat heerlijk worden! Ik ga haar missen maar bovenal ga ik genieten.

 

Geen reacties

Geef een reactie