Kindertheater De Toverknol09 november 2015

Gisteren zijn we met Olivia en een ander stel en hun 2,5 jarige dochtertje naar kindertheater De Toverknol in Haarlem geweest. Ik had me er eigenlijk niet zo heel veel van voorgesteld, maar wat was het ontzettend leuk!

Het publiek bestaat uit helden

Bij binnenkomst mogen de kindjes zich verkleden met de aanwezige verkleedspullen. Van Spiderman, prinses, piraat, alles hangt er in verschillende maten. En mét de bijbehorende accessoires natuurlijk, belangrijk voor alle mini fashionistas. Hoedjes, sjaaltjes, kroontjes, maskers; You name it, they’ve got it!

Where is the (good) coffee?

In het zaaltje stonden 7 rijen met simpele bankjes en iedereen kan zitten waar ze willen. Koekjes, limonade, thee en koffie staan klaar. Verwacht geen cappuccino’s of latte machiatto’s, gewoon simpele filterkoffie, maar best prima (belangrijk om te weten als je op een zondagochtend iets gaat doen en toch wel behoefte hebt aan een goede kop koffie). Een volgende keer zal ik een take away koffie meenemen ; )

Sexy artiesten

Tijdens de voorstelling hield Olivia het bewonderenswaardig lang uit op schoot. Ze was compleet gefascineerd van wat er allemaal op het podium gebeurde. Even een dansje mee doen, in de handen klappen en het kleine vrouwtje kwam goed los. Op een gegeven moment zelfs zo erg dat ik even bang was dat ze het te kleine kostuumpje van de buikdanseres (het oog van de vaders wil ook wat) los wilde trekken. Maar ze kon zich inhouden.

Overal naartoe

Na de voorstelling nog even wat hoedjes en kroontjes passen en weer richting huis. Het behoeft verder geen uitleg dat het middagdutje wat langer dan normaal was. Wij hebben direct een nieuwe reservering gemaakt voor de voorstelling ‘Pakjesavond‘ eind november. Je kan tenslotte niet vroeg genoeg beginnen met de culturele opvoeding!

De Toverknol geeft iedere week diverse voorstellingen voor kinderen van 1 t/m 4 of van 5 t/m 9 jaar. Daarnaast kunnen hier verjaardagfeestjes gegeven worden, peuterdansles, muziekles, toneelles en musicalles.

Zsa Zsa Zsu De Toverknol

Een verlate hoedjesdag

Geen reacties

Geef een reactie