Ik ben relaxed, ik ben gestresst25 januari 2016

Wij gaan dus echt. Naar Australië. Naar de andere kant van de wereld. Over 1 week. Best al dichtbij.

De ene dag ben ik super relaxed en denk ik ‘Ach we zien het daar wel allemaal, creditcard en paspoort mee en gaan’ maar de andere dag denk ik ‘Oh my God! Wat moet ik in hemelsnaam nog allemaal regelen?’. ‘Waar kan ik checklijsten vinden?’ ‘Zit er eigenlijk een koffiezetapparaat in die camper?’ ‘Waarom hebben wij onze reis nog niet helemaal tot in de puntjes vastgelegd?’ ‘Hoezo is ‘op de bonnefooi gaan’ relaxed?’ ‘Nemen we die enorme wandelwagen van Olivia mee?’ ‘We zijn compleet gek geworden om zo’n reis met een dreumes te ondernemen.’ ‘Pffff, wat een gedoe allemaal.’ En de volgende dag is het weer ‘Als de paspoorten maar in orde zijn, dan komt het allemaal goed.’

Hoe dan ook, we gaan. Of alles nu goed geregeld is of niet, het vliegtuig (met ons erin, daar ga ik vooralsnog vanuit), vertrekt toch echt. Over 1 week precies…

 

Geen reacties

Geef een reactie