Op de site van Hello Fresh08 oktober 2016

Als trouwe klant van Hello Fresh mochten wij een blog inzenden en kwam fotografe Marijn Scheeres (bekend van de eettafelfoto’s van het Parool) langs om een paar foto’s te maken. Heel leuk om te doen en we hebben er ontzettend gave foto’s aan overgehouden, met een speciale rol voor onze kip Muts. Lees hieronder waarom wij zo dolenthousiast zijn over de boxen van Hello Fresh.

Over ons

Wij zijn Janneke – 31 jaar (4 maanden zwanger – Communicatie & PR adviseur), Roderik – 35 jaar (Marketeer) en Olivia van 2,5 jaar.

Gezond koken en lekker eten staat bij ons hoog op de agenda. We zien koken ook echt als een ontspanningsmoment na een lange dag werken. We nemen altijd uitgebreid de tijd voor het avondeten, het is toch het moment dat je na een hectische dag weer een beetje tot rust kunt komen, helemaal voordat de avondhectiek (opruimen, kind wassen-verhaaltje-naar bed brengen-sporten) losbarst. Olivia is nu 2,5 jaar dus doet echt al mee met de verhalen van die dag, hartstikke leuk. We willen haar graag bijbrengen dat eten vooral lekker en gezellig moet zijn.

Hello Fresh en kind

Gelukkig hebben wij een kindje dat goed met alle gerechten mee-eet. Ik denk dat het ook heel erg helpt dat we haar altijd bij het koken betrekken. We zetten haar krukje in de keuken neer en zij staat daarop. Ze wil alles proeven; van de groente, kruiden tot ongekookte pasta. Ik vind het allemaal prima, zo leert ze alle smaken kennen. Daarnaast probeert ze zo goed als mogelijk te helpen met de groenten wassen en ‘snijden’. Het koken gaat er zeker niet sneller door haha, maar het is wel een heel gezellig moment!

Lekkerste gerecht?

Dit is best een moeilijke vraag, want er zijn veel gerechten die we erg lekker vinden. Zo vindt Janneke de noedels en de romige orzo’s heerlijk en wordt Roderik erg blij van de curries. Olivia prikt overal haar vorkje in, al zijn de pittige gerechten niet echt haar favoriet.

Waarom klant?

We kregen een paar weken geleden een melding dat we inmiddels al 50 boxen besteld hebben! Heel leuk, we kregen er ook een presentje bij. Het feit dat we nog steeds een blije klant zijn, is puur het gemak. Ik hoef voor drie dagen in de week niet meer na te denken over wat we moeten eten. Ondanks dat we zo gevarieerd mogelijk proberen te eten, grijpen we toch snel naar de bekende ‘snelle’ gerechten in een supermarkt. Best saai natuurlijk. Met HelloFresh hebben we in ieder geval drie avonden in de week een compleet nieuw én gezond recept.

Wat een hele goede verbetering van een paar maanden geleden is geweest bij HelloFresh, is dat je nu iedere week uit 8 verschillende gerechten kunt kiezen. Was je voorheen ‘gebonden’ aan een bepaalde box met een vaste inhoud, kan je nu iedere week zelf de gerechten samenstellen. Zo hebben wij standaard de ‘veggiebox’, maar nu ik zwanger ben, vind ik het belangrijk om minimaal 1x in de week vis te eten. Dat is geen probleem, die kan ik nu zelf iedere week kiezen en aanklikken.

Lees hier waarom andere gezinnen voor Hello Fresh kiezen.

Geen reacties

Geef een reactie