Er is er één ouder, hoera! Hoera!31 mei 2016

Happy birthday to me! Ik ben vandaag 31 jaar geworden. Nog hartstikke jong, maar ik voel me af en toe bejaard. Ik heb er helemaal geen moeite mee om ouder te worden, maar ik zie eruit alsof ik 40 ben en vijf kinderen probeer te combineren met een fulltime baan. Althans, dat vind ik. Mijn allerliefste collegaatje schatte me 27, dus dat deed me dan wel weer goed. Maar, ik voel me futloos, moe en ik heb weinig energie. Mijn huid is dof, mijn wallen groot en mijn energielevel staat op 30% (naar boven afgerond). You get the picture.

Mijn kadolijst

Voor mijn verjaardag wil ik daarom graag potjes met slaap ontvangen. Ik las laatst dat een jong gezin het eerste levensjaar van hun schatje zo’n 420 uur aan slaap mislopen. 420 uur! Ik zou dan nu 18 dagen achter elkaar moeten gaan slapen om dat weer in te kunnen halen. Best een aantrekkelijk idee eigenlijk, maar zo werkt het helaas niet. Goh, wat zou mijn huid stralend zijn, mijn energielevel sky-high en wallen een onbekend begrip.

Robert Schoemacher, here I come!

Nu ben ik niet zomaar iemand die gaat klagen om er vervolgens geen actie op te ondernemen. Verschrikkelijk dat soort mensen, dus ik ga er wat aan doen. Detoxen? Een Personal Trainer in de hand nemen? Een bezoekje aan Robert Schoemacher? Powerrrrr food inslaan? Ik heb me er inmiddels een beetje in verdiept en ik ga in juni het roer omgooien. Geen excuses meer om niet te sporten, veel slapen, goede voeding inslaan, veel slapen, kijken of mijn kapper mij nog kent, wellness dagen inplannen, veel slapen, alcohol minderen……

Ok, nu sla ik door. Het kan ook te gek natuurlijk.

Happy new me

Met een klein beetje meer aandacht voor mijn fysieke toestand, levert het me denk ik al snel veel meer energie op. En nee, daar heb ik de heer Schoemacher voorlopig nog niet voor nodig. Binnen een mum van tijd zal ik me dan precies voelen zoals een jonge dertiger zich hoort te voelen; fris, fruitig, relaxed en energiek. Uiteraard zijn alle tips welkom!

Het feit dat ik waarschijnlijk in een mega after-reis-dip zit, laat ik voorlopig achterwege. Daar is zo weinig aan te doen op dit moment ; )

 

2 Reacties

Geef een reactie