Swimming Lake McKenzie

Een lange reis maken is de beste relatietest01 april 2016

Een vraag die ik sinds wij terug zijn al regelmatig heb gekregen is; ‘Hielden jullie het wel vol zo lang samen? In zo’n klein campertje?’ Het antwoord is zeer overtuigend ‘JA!’ Van tevoren had ik verwacht dat we helemaal gek van elkaar zouden worden. Ik had zelfs al dag vullende activiteiten gevonden om af en toe eens iets apart te doen. Roderik golfen, ik paardrijden of skydiven bijvoorbeeld, maar in de vakantie hadden we daar helemaal geen behoefte aan.

Ik heb Roderik maar 1 keer willen inruilen

voor ieder ander willekeurig mannelijk exemplaar

 

Dat lijkt mij dus een nette score. Het grappige is, dat nu we weer thuis zijn, er juist meer ‘ergernissen’ zijn. Al is het woord ergernis misschien iets te groot. Dit zal onder andere te maken hebben met de jetlag (om 04.00 uur naast je bed staan, is ook niet leuk!), het einde van de gave reis, het huishouden dat weer opgestart/gedraaid moet worden, geen afleiding van gave excursies meer, geen lekker zonnetje die iedereen relaxter maakt.

Op vakantie heb je toch meer een ‘Laat het los, laat het gaan’ mentaliteit, niets moeten-alles mag en hier roept de verplichting weer. Het is voor ons beiden weer even wennen en onze draai vinden.

8 weken lang, 24 uur per dag samen op reis gaan in een kleine camper kunnen wij makkelijk aan. Kom maar op met de volgende verre reis, want met deze kerel kan ik de hele wereld over.

 

Geen reacties

Geef een reactie