Dag comfortzone, ik ga freelancen!12 september 2018

Je droom volgen, positief denken en er gewoon voor gaan. Soms makkelijker gezegd dan gedaan. En toch ga ik dat precies doen. Per 1 oktober ga ik als freelancer beginnen! Teksten typen, blogs schrijven waar mensen om moeten grinniken, interviews houden, scripts voor bedrijfsfilms bedenken en regisseren, fotoshoots begeleiden en verder gewoon héél veel schrijven. Voor websites, brochures, magazines, bedrijfspromotie, enz.

Tuurlijk is het allemaal spannend, er valt veel zekerheid weg, maar af en toe moet je uit die comfortzone stappen. Ik geloof heel erg dat als je positief in het leven staat, het leven je meer toelacht. En lukt het allemaal niet? Nou en! Niks verloren, alles gewonnen. Kan ik later, als gerimpeld oud vrouwtje, in ieder geval niet zeggen; Had ik maar….

Is jouw bedrijf heel erg toe aan een nieuwe website, goede teksten, een maandelijkse blog, redactionele artikelen, interviews met klanten of een andere vorm van (online) content? Bel mij dan eens om de mogelijkheden te bespreken; 06-31990714.

Zakelijke website coming soon…

 

1Reactie
  • Bert Knot
    Geplaatst op 14:53h, 12 september Beantwoorden

    Leuke stap, binnenkort maar eens met elkaar verder praten?

    Bert Knot
    06 13515312

Geef een reactie