Baby on board02 september 2016

Baby aankondiging

 

Blij, blijer, blijst

Wat een intens geluk! Half maart mogen Roderik en ik weer een heel klein ieniemienie nieuw baby’tje verwelkomen. Met tien kleine vingertjes en tien kleine teentjes. Roderik en ik hebben inmiddels een paar weekjes de tijd gehad om aan het idee te wennen. Ondanks dat een tweede zwangerschap zeker zeer gewenst was later dit jaar, diende het kindje zich sneller aan dan verwacht. Het was dus alsnog een enorme verrassing. Zo zie je maar, de natuur laat zich niet regelen. Een mooie les met een mooie uitkomst voor een controlfreak like me.

Olivia wordt dus grote zus en volgens mij was ze daar ook aan toe; de babypoppen doen al maanden als volwaardige gezinsleden mee met ons huishouden. Van slaapjes, een flesje, omkleden, overal gaan ze met ons mee. Ik moet niet alleen aan het jasje van Olivia denken, maar ook aan het vestje van de babypop. Ze was me al langzaamaan aan het voorbereiden denk ik ; )

Half maart 2017…nog een gezinslid erbij. Wat zijn we blij!

 

3 Reacties
 • Caroline Seignette
  Geplaatst op 15:30h, 02 september Beantwoorden

  Gefeliciteerd!!♡ Wat super leuk voor jullie!
  Ik was stiekem al een paar daagjes aan het kijken of je er iets over gepost had zodat ik jullie kon feliciteren.:) Wat een geweldig leuk bericht! Liefs Xx Caroline

  • Janneke
   Geplaatst op 15:40h, 02 september Beantwoorden

   Dankjewel! Je was dus stiekem al op de hoogte : )

   • Caroline Seignette
    Geplaatst op 19:50h, 03 september Beantwoorden

    Jonna was laatst gezellig bij mij op bezoek en toen had je het geloof ik net verteld. Echt heel leuk voor jullie!! ❤ Willen jullie weten wat het geslacht is? X

Geef een reactie