Hospitality ‘Sea View Village’ Zakynthos20 juni 2015

Wij hadden via Arke geboekt bij Sea View Village. Een kleinschalig ‘dorpje’ van appartementen. Wij hadden een appartement met een vliering waar het kinderbedje stond, een klein keukentje en een balkon met tafel en stoeltjes. Met mooi uitzicht op zee. Het appartement was netjes en werd dagelijks schoongemaakt. Er is een zwembad met daaromheen ongeveer 20 ligbedden met een prachtig uitzicht op zee. Het zwembad was helaas niet kindvriendelijk. Er is een ‘kinderbadje’ aanwezig, maar nog zo diep dat een klein kindje daar niet in kan spelen. Wij hebben dus helaas niet veel bij het zwembad gezeten omdat er simpelweg geen speelruimte voor de kleine was en wij iedere 3 seconden moesten opstaan omdat zij er weer vandoor ging.

Vriendelijkheid personeel

Het personeel (in heel Griekenland overigens) was ontzettend vriendelijk. Er waren weinig toeristen aanwezig, dus we kregen ook alle aandacht. Altijd informeren naar wat je die dag ging doen, spelen met de kinderen, ermee rond lopen, knuffelen. Ik heb me geen enkel moment bezwaard gevoeld om haar mee te nemen in het restaurant. Ze zaten bijna op onze kleine meid te wachten zo enthousiast als ze deden zodra we eraan kwamen. Absoluut geen ‘gespeelde hospitality’.

Menukaart vs halfpension

Er is in het restaurant een groot verschil tussen halfpension (wat wij hadden geboekt omdat we verwachtten niet vaak uiteten te gaan in verband met die kleine) en de reguliere kaart. Ik heb af en toe echt verlekkerd gekeken naar wat onze ‘buren’ gepresenteerd kregen. Het eten was van goede kwaliteit, alles vers, maar anderen zou ik aanraden om lekker van het menu te kiezen en niet op basis van halfpension te boeken.

Kidsproof?

We hebben een heerlijke 10 dagen gehad in dit appartementencomplex, maar voor gezinnen met kleine kinderen die kunnen kruipen of lopen vind ik dit niet heel geschikt vanwege het  gebrek aan een kinderbadje. Voor echtparen of stellen met een kleine baby is het een prima complex.

Indien je een verblijf boekt bij Sea View Village dan raad ik zeker aan om daar een autootje bij te huren. Het ligt best hoog, dus ondanks dat het dichtstbijzijnde strand slechts 4 minuten rijden is, heb je daar ook al een autootje voor nodig.

 

Geen reacties

Geef een reactie